Groene wanden Amsterdam

Jasper de Jong Interieurbeplanting is het bedrijf dat uw groene wanden in Amsterdam, Zuid-As ontwerpt, plaatst en onderhoud met de garantie op het behoud van het groen. Groen is gezond, ook in uw werkomgeving. Wist u dat planten:

  • de lucht zuiveren;
  • de luchtvochtigheid op peil houden;
  • geluiddempend werken;
  • stress reduceren;
  • de arbeidsproductiviteit stimuleren;
  • de creativiteit verhogen;
  • het herstel na ziekte kunnen bevorderen?

 

Een hoop voordelen voor groen in uw werkomgeving en wij van Jasper de Jong Interieurbeplanting helpen u daar graag mee verder.

Duurzaamheid

Bij het plaatsen van een groene wand gaat het voor ons niet alleen om de looks, we gaan ook voor duurzaam. Onze groene wanden vullen wij met een variatie van echte planten en daarmee brengen we meer sfeer in elke ruimte. Wij doen dit op een, zoveel mogelijk, duurzame manier. We werken bijvoorbeeld met plantenbakken van natuurlijke producten of van gerecycled materiaal. Daarbij gebruiken we enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Een goed onderhoud van het groen en de planten zorgt voor een jarenlange levensduur en vervanging is dan ook zelden nodig.

groene wanden Amsterdam

Groene wanden Amsterdam

Een positief imago

Groen in uw werkomgeving is niet alleen gezond en bevorderlijk voor de werksfeer en productiviteit, het draagt ook bij aan een positief imago van uw organisatie. Groene wanden zijn een lust voor het oog en gezond voor het lijf. Dat maakt groene wanden niet enkel van intern belang, maar ook belangrijk voor uw externe zakelijke contacten.

Wij zijn er voor u

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt om specifieke eisen. Uw directiekamer dient een andere uitstraling te hebben dan de lobby. De functie van de ruimte stellen wij dan ook centraal in het groenontwerp voor uw ruimte. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit op uw wensen. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op onze website.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: