Groene wanden Hilversum

Wilt u groene wanden voor uw zakelijke omgeving laten ontwerpen en plaatsen in Gouda of Hilversum? Dan kunt u het beste terecht bij Jasper de Jong Interieurbeplanting, een gewaardeerde speler in het groen die gespecialiseerd is in interieurbeplanting en groene wanden. We richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Denk hierbij aan bedrijven, scholen, architecten, winkels en hotels. We beschikken over een deskundig en ervaren team van 22 hoveniers en 4 interieurontwerpers. Voldoende handen dus, om ook met de grotere klussen aan de slag te kunnen.

Wij gaan voor duurzaam

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting streven we naar duurzaamheid. Zowel in ons werk, als in de relaties met onze klanten. We werken zoveel mogelijk met duurzame materialen, zoals plantenbakken van natuurlijke producten of gerecyclede materialen. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn daarnaast milieuvriendelijk. Zo zorgen we voor de natuur binnen en buiten. Door een volledig pakket aan te bieden, van ontwerp tot onderhoud, streven we ook naar een duurzame relatie met onze klanten.

Groene wanden Hilversum

 Groene wanden Hilversum

Een gezond leefklimaat

Groene wanden in uw werkomgeving zorgen voor een gezond leefklimaat. Planten zorgen namelijk onder andere voor zuivere lucht, ze houden de luchtvochtigheid op peil, reduceren stress, stimuleren de arbeidsproductiviteit en zorgen voor een afname in het ziekteverzuim. Genoeg redenen dus om een groene wand te laten plaatsen in uw werkomgeving in Gouda of Hilversum.

Uw kunt op ons rekenen

Omdat wij staan voor professionaliteit en vakkundigheid, bieden wij uw interieurbeplanting aan van A tot Z. Dat betekent dat we adviseren, ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden. U kunt dus echt alles aan ons overlaten, ook uw wensen. Deze blijven namelijk te allen tijde centraal staan.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: