Groene wanden Utrecht

Groene wanden Utrecht

Jasper de Jong Interieurbeplanting is de specialist in interieurbeplanting en daarmee het bedrijf dat u zoekt voor uw groene wanden in Utrecht of Nieuwegein. Groene wanden voorzien uw zakelijke omgeving niet alleen van een gezonder leefklimaat, het zorgt ook voor een prettig sfeer op de werkvloer. Groen in uw werkomgeving helpt bij:

  • het verminderen van stress;
  • het zuiveren van de lucht;
  • het dempen van geluid;
  • het op peil houden van de luchtvochtigheid;
  • het stimuleren van de arbeidsproductiviteit;
  • het verhogen van de creativiteit;
  • het verminderen van ziekteverzuim.

Groen is duurzaam

Bij Interieurbeplanting werken we zoveel mogelijk op een duurzame manier. Hoe ziet dat eruit? We werken met duurzame materialen. Zo zijn onze plantenbakken bijvoorbeeld van natuurlijke producten zoals hout, steen en keramiek. Daarbij zijn de kunststof plantenbakken in ons assortiment allemaal gemaakt van gerecycled materiaal. Voor onze bestrijdingsmiddelen kiezen we enkel voor de middelen die milieuvriendelijk zijn.

Groene wanden Utrecht

Groene wanden Utrecht

Overal wordt aan gedacht

Als wij bij groene wanden komen plaatsen, dan wordt aan alles gedacht. Dat begint al in de beginfase, waarin we u adviseren over wat het beste past bij uw wensen. Voor uw perfecte groene wanden is bijvoorbeeld de aanwezigheid van de juiste verlichting van belang. Dit nemen we mee in ons advies. Bij het plaatsen van de groene wanden zorgen wij voor een geïntegreerd water- en voedingssysteem. Dat zorgt ervoor dat de wanden weinig onderhoud nodig hebben.

Onderhoud

Weinig onderhoud betekent niet dat er geen onderhoud nodig is. Voor een lange levensduur en mooie, gezonde planten is verzorging belangrijk. Ook daar zijn we voor. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van uw groene wanden. Kijk op de website voor meer informatie.

Groene wanden Utrecht

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: