Moswanden Gouda

Als u een expert zoekt op het gebied van moswanden in Gouda en Hilversum voor de zakelijke markt, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Jasper de Jong interieurbeplanting onderscheidt zich als specialist in interieurbeplanting en kan u bijstaan in al uw vragen en wensen rondom moswanden. Moswanden zijn de uitkomst als u opzoekt bent naar datgene dat uw werkomgeving kan onderscheiden van andere werkplekken. Origineel, gezond en het zorgt voor een prettige sfeer. Genoeg redenen om uw moswanden te laten ontwerpen en plaatsen door hoveniersbedrijf Jasper de Jong.

Ons aanbod

U kunt bij ons rekenen op onderhoudsvrije moswanden. De moswanden worden namelijk met milieuvriendelijke glycerine geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat het mos soepel blijft en de wand jarenlang mooi groen blijft. We bieden diverse mogelijkheden aan met betrekking tot onze moswanden:

  • Moswanden;
  • Mosschilderijen;
  • Mobiele moswanden.

U kunt dus kiezen voor datgene dat past bij uw gewenste vorm en afmeting.

Moswanden Gouda

Moswanden Gouda

Professioneel en ervaren

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting kunt u rekenen op professionaliteit en ervaring. Jasper de Jong richtte zijn hoveniersbedrijf op zijn 18e op, dat zich sinds 2020 specialiseert in interieurbeplanting en groene wanden. Ons enthousiaste en deskundige team beschikt over jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. Dat maakt dat u ons het ontwerpen, plaatsen en verzorgen van uw moswanden met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag meer weten? Of heeft u zelfs al een plaatje voor ogen en uw wensen helder? Geen probleem. Waar u ook bent in uw proces, wij denken graag met u mee. U kunt rekenen op passend advies en we maken met plezier een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen. Ga naar onze website voor meer informatie en onze contactgegevens.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: