Moswanden Nieuwegein

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van moswanden in uw zakelijke omgeving in Utrecht of Nieuwegein? En weet u niet precies waar u moet beginnen of wie u daarvoor moet hebben? Dan is Jasper de Jong Interieurbeplanting er voor u! Wij zijn de specialist op het gebied van interieurbeplanting en groenen wanden. Met jarenlange ervaring en gedegen vakkennis, zijn wij een gewaardeerde partij in het groen. In elke professionele omgeving creëren wij een sfeervolle, chique of moderne groenbeleving.

Geen moswand hetzelfde

Ons team bestaat uit hoveniers en interieurverzorgers met jarenlange ervaring en de deskundigheid om van uw moswand een plaatje te maken. Daarbij is een unieke moswand belangrijk, want geen bedrijf of werkruimte is hetzelfde. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Moswanden;
  • Mosschilderijen;
  • Mobiele moswanden.

Door de keuzemogelijkheden kunt u een vorm en afmeting kiezen die precies past bij uw wensen. Daarbij worden de wanden gevuld met verschillende soorten mos, wat elke moswand uniek maakt.

moswanden Nieuwegein

Moswanden Nieuwegein

Gecertificeerd en veilig

Het is voor ons vanzelfsprekend dat veiligheid voorop staat. Om die reden zijn we dan ook goed gecertificeerd om ons werk veilig uit te kunnen voeren. We zijn in het bezit van:

  • Het VCA;
  • ISO-certificaat;
  • Groenkeur;

Lidmaatschap van de VHG (de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).
Zo kunt u erop vertrouwen dat wij veilig en verantwoord te werk gaan.

Uitstraling

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt dan ook om een andere uitstraling. Maakt u zich geen zorgen, wij zijn er allereerst om u te voorzien van passend advies. Wanneer uw wensen en ons advies elkaar hebben gevonden, gaan wij aan de slag met het groenontwerp waarin de functie van uw ruimte(s) centraal staat. Bent u akkoord? Dan leveren wij, plaatsen wij en verzorgen wij uw interieurbeplanting in Utrecht of Nieuwegein.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: