INTERIEURBEPLANTING.

Bent u toe aan een fris en nieuw interieur?

Heeft u plannen voor een verbouwing of gaat u verhuizen? Wij adviseren graag over planten, plantenbakken, groenwanden of moswanden die passen in uw interieur. 

Van hotellobby, wachtkamer en entree tot vergaderzaal, showroom of kantine: voor iedere ruimte geven wij een passend advies. 

Onze specialismen op een rijtje

LIVING WALLS.

Een groene wand: een echte eyecatcher!

In alle ruimtes is een groene wand een perfecte oplossing. Groene wanden worden gevuld met een variatie van echte planten en brengen daardoor een natuurlijke, levendige en ontspannen sfeer in elke ruimte. 

Een plantenwand in kantoor brengt de voordelen van het buiten zijn, naar binnen. Levende planten aan de muur werken geluiddempend, zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof in de ruimte. 

Meer info

ROOM DIVIDERS.

Met een roomdivider – een mobiele wand gevuld met planten – kunt u gemakkelijk uw kantoor inrichten volgens de veiligheidsvoorschriften van 2021.

De roomdivider kan geplaatst worden daar waar afstand en/of privacy nodig is. De planten zorgen voor een gezond leefklimaat en bevorderen het welzijn van uw medewerkers. Een win-win situatie!

 

Meer info

MOS OP KANTOOR.

Mos is een natuurproduct, een moswand heeft daarom geen onderhoud nodig. Een moswand kan zelfs geplaatst worden in ruimtes waar geen daglicht komt. Voor een natuurlijk en levendig effect worden de wanden gevuld met verschillende soorten mos. Iedere moswand is dus uniek!

We ontwerpen en creëren onderhoudsvrije moswanden in elke gewenste vorm en afmeting: moswanden, mos-schilderijen en mobiele wanden.

Meer info

BINNENBEPLANTING.

De tijd dat planten binnen weggestopt stonden in een hoekje, is definitief voorbij. Groen is nu de eyecatcher van het interieur. Er is zoveel mogelijk op dat gebied: grote planten in bakken, verrijdbare groene roomdividers, moscreaties en zelfs volledige groene wanden. Groen is overduidelijk geen bijzaak meer.

Groen in een bedrijfsinterieur geeft een positieve bijdrage aan het imago van een bedrijf. Het zorgt voor een frisse, duurzame en gezonde uitstraling. Dat past helemaal bij deze tijd. Bovendien zorgen planten voor een gezond werkklimaat. Onderzoek wijst uit dat wanneer werknemers werken in een groene omgeving ze gelukkiger en effectiever zijn. Zelfs het ziekteverzuim kan erdoor dalen. Dat is dus een win-winsituatie!

 

Meer info

BINNENBEPLANTING VOOR BIJ U THUIS?
OOK DAAR KUNNEN WIJ U BIJ HELPEN

Contact ons

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: