loader image

Over ons

Welkom bij Jasper de Jong Interieurbeplanting, uw betrouwbare partner in het groen. Bent u op zoek naar een frisser interieur voor uw kantoorpand? Kan uw school wel wat meer groen in de lokalen en hallen gebruiken? Dan bent u bij Jasper de Jong Interieurbeplanting aan het juiste adres! Het interieur van uw onderneming is enorm belangrijk. Niet alleen geeft uw interieur een eerste indruk aan klanten en bezoekers, maar het is ook erg belangrijk voor uw werknemers. Binnenbeplanting en andere vorm van groen kunnen een positieve bijdrage leveren aan uw interieur. Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook op het gebied van gezondheid, productiviteit en duurzaamheid.

Bij Jasper de Jong combineren wij goed advies, met ongekend veel mogelijkheden en vakkennis. Ons ervaren team van groenexperts en interieurverzorgers staat klaar om ook uw onderneming een groene make-over te geven. Neem contact met ons op en onder het gemak van een kopje koffie, bespreken wij graag wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Waar wij voor staan

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting is de klant koning. Wij komen graag bij u langs, kijken naar uw onderneming en bespreken de mogelijkheden. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk een groen interieur is en voorzien u graag van advies. Dit doen wij met persoonlijke aandacht en een enorme passie voor groen en interieur. Bij ons kunt u rekenen op een groenontwerp dat past bij u, uw onderneming en uw budget.

Kwaliteit is één van onze speerpunten en dankzij goede connecties kunnen wij die kwaliteit ook waarborgen. Ook kunt u bij ons rekenen op enorm veel vakkennis, zodat u de juiste beplanting op de juiste plek krijgt. Wij willen u echt ontzorgen en kunnen ook de complete verzorging van de planten op ons nemen. Zijn de omstandigheden in uw pand niet helemaal geschikt voor levende planten? Dan kunnen wij u ook helpen aan kunstbeplanting.

‘We komen graag bij

u langs voor gave ideeën!’

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting bieden wij u enorm veel mogelijkheden op het gebied van binnenbeplanting. Of u nu een complete groene metamorfose wilt, of dat u slechts enkele planten wilt om uw kantoor op te fleuren, wij staan voor u klaar en maken graag een ontwerp. Ook voor het verder verzorgen van de nieuwe beplanting, of het overnemen van de zorg voor uw huidige beplanting, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om bij ons interieurbeplanting te leasen en in termijnen af te betalen. Bij Jasper de Jong hebben wij voor elk budget een geschikt plan.

U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Interieurbeplanting
  • Living walls
  • Moswanden & mosschilderijen
  • Groene roomdividers & planten roomdividers
  • Onderhoud
  • Gratis advies op maat
  • Extra kunstbelichting
  • Kunstplanten

Historie

Jasper de Jong was nog maar 18 jaar oud toen hij zijn eigen hoveniersbedrijf startte. Geen klus in het groen was te gek. Of het nou ging om een bedrijfstuin of particuliere tuin, hij en zijn team klaarden de klus. Het bedrijf is dan ook enorm rijk aan ervaring op het gebied van plantenkennis, tuinontwerp, tuinaanleg en groenonderhoud. De Jong vestigde zich in Montfoort en wij opereren nog steeds uit een kantoor in deze mooie stad.

Door de toenemende vraag van klanten naar binnenbeplanting en de al reeds aanwezige vakkennis in zijn bedrijf, besloot De Jong in 2020 een nieuwe tak op te richten: Jasper de Jong Interieurbepanting. Deze tak wordt geleid door zijn vrouw Saskia de Jong – Verdel: een vrouw met passie voor interieurverzorging en binnenbeplanting. Samen met een ervaren team van groenexperts, geeft zij uw onderneming graag een groene metamorfose.

 

Certificaten

Onze 22 hoveniers en 4 interieurverzorgers beschikken over jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. Zij helpen u met veel plezier. 

Wij zijn in het bezit van het VCA**, ISO-certificaat, Groenkeur en zijn lid van de VHG (Vereniging van Hoveniers en interieur-beplanters). Vanzelfsprekend staat veiligheid bij ons voorop.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: