loader image

Room Divider plantenbak

Uw kantoorruimte eenvoudig verdelen? Dan is de planten roomdivider uw oplossing. Met de divider verdeelt u eenvoudig de ruimte zoals u dat wenst. Zonder dat u hoeft te verbouwen. En u heeft direct een passende oplossing voor de privacy met fijne werkplekken.

 

De voordelen van een planten roomdivider is dat u de ruimte optimaal indeelt, iedereen geniet van meer groen en betere luchtkwaliteit. Daarbij hebben de dividers van planten een geluiddempend effect?

Hoe past een roomdivider van planten op uw kantoor? Vraag een gratis gesprek aan.

Vraag advies aan

roomdivider

Elke medewerker een eigen groene oase

afscheiding planten

Plantenbak als roomdivider op uw kantoor?

Wist u dat de roomdividers makkelijk te verplaatsen zijn? De roomdivider van een plantenbak met wielen verplaatst u eenvoudig. Dit geeft u de vrijheid om elke ruimte perfect in te delen.

Zijn er ook andere voordelen door het gebruik van planten? Zeker!

Planten op de werkplek bieden veel voordelen. Het verbetert de luchtkwaliteit waardoor uw medewerkers zich beter voelen en beter kunnen concentreren. De planten van een roomdivider geven ook privacy, door het geluiddempende effect. De aangename werkomgeving draagt bij aan een positieve gemoedstand van uw medewerkers.

roomdivider

Meer privacy tijdens het werken

Door het plaatsen van een roomdivider met planten heeft u meer groen op de werkvloer. Dit geeft uw werknemers meer privacy. Waardoor het makkelijker is om te concentreren tijdens het werk. Door een afscheiding met planten, ontstaan sfeervolle ruimtes. En de privacy die u werknemers nodig hebben.

Wilt u werken met roomdividers op uw kantoor? Of wilt u weten wat dat op uw kantoor betekent? Kom dan met ons in gesprek. Het eerste gesprek is gratis.

Vraag advies aan

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

roomdivider

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: