loader image

Onze werkwijze

Heeft u besloten om te kiezen voor een groener interieur? Allereerst, gefeliciteerd! Een verstandige keuze. Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij graag bij u langs voor een eerste ontmoeting. Hier bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij de ruimtes door die een nieuwe interieurbeplanting nodig hebben. Wij maken foto’s, nemen maten op en kijken naar de lichtinval. Heeft u weinig natuurlijk licht? Geen probleem. Wij kunnen ook extra belichting voor u installeren.

Om de tekentafel

Eenmaal terug op ons kantoor gaan wij om de tekentafel zitten en maken wij een eerste ontwerp. Dit ontwerp kan natuurlijk bestaan uit gewoon een aantal potten met beplanting. Hierbij is er een enorme keus aan verschillende mogelijkheden aan planten en bakken. Wij maken voorbeelden van hoe de planten er in de plantenbakken uitgaan zien. Een compleet groene metamorfose met een living wall, groene roomdividers en een mosschilderij is natuurlijk ook mogelijk. Met onze ontwerpen en voorstellen komen wij graag bij u terug om onze plannen toe te lichten.

Onze werkwijze_800px_1-1
Onze werkwijze_800px_2-1

 

Aan de slag

Zijn er aanpassingen die moeten worden gedaan? Dan gaan wij daar graag nog even voor zitten. Krijgen wij een akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Vanaf het geven van de definitieve opdracht kunnen wij al binnen een maand leveren. Onze groenexperts komen bij u langs en zorgen ervoor dat alle binnenbeplanting netjes op zijn plek komt. Voor u het weet zit u in een totaal nieuwe omgeving, waar u, uw werknemers en uw bezoekers enorm veel plezier aan gaan beleven.

 

Het onderhoud

Nu u in het groen zit, zijn wij natuurlijk niet meteen klaar. Graag ontzorgen wij u compleet en nemen wij ook het onderhoud van de planten graag op ons. Hiervoor komen wij eens per drie of vier weken langs, om de planten water te geven, dood blad weg te halen en ziektes of plagen te bestrijden. Onze groenexperts hebben hier veel ervaring in. Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de core business van uw onderneming.

Onze werkwijze_800px_3-1

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: