loader image

Maak met mos unieke schilderijen voor kantoor

Meer groen op uw kantoor, realiseert u al snel met een natuurlijk schilderij van mos. In elke vorm, rond, vierkant of langwerpig. We ontwerpen en creëren zelf schilderijen met meerdere mossoorten voor een groen speels of zakelijk effect.

En heeft u zelf al een idee of wens voor een schilderij? Dan maken we daar een mos ontwerp van. Zo hebben we voor een gezondheidscentrum op verzoek meerdere items met mos gemaakt.

Nieuwsgierig? We vertellen u graag meer over mosschilderijen? Vraag gerust een gratis gesprek aan.

Uw medewerkers genieten van een puur groen mosschilderij

Mos op kantoor - Schilderij

Unieke moswand schilderij

Of kies voor een unieke moswand schilderij? U denkt misschien, wat is het verschil? Het verschil is dat we dan met mos een schilderij direct op uw wand. Natuurlijk wel aan de hand van een door u goedgekeurd ontwerp. Zoals we de moswand wereldkaart hebben gemaakt voor een gezondheidscentrum.

Mos is een natuurproduct. En dat ziet u ook terug in de moswand schilderijen. Er zijn daarom nooit twee dezelfde mosschilderijen. Elk schilderij is uniek en op wand of paneel in elke gewenste vorm te maken.

Mosschilderij onderhoud

Een mosschilderij is onderhoudsvrij. Dit komt omdat wij het mos voor uw schilderij eerst impregneren met een milieuvriendelijke glycerine. Hiermee blijft het mos jarenlang groen,  soepel en stofvrij.

Bent u net zo enthousiast als wij? Ga met ons in gesprek en ontdek wat er mogelijk is.

Ja, ik ben enthousiast en wil graag meer weten over mosschilderijen

Levend mos voor een schilderij kan buiten gemaakt worden. Op kantoor kan alleen bij een een hoge luchtvochtigheid op kantoor. En dat is niet goed voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Levend mos is dan ook voor binnen geen aanrader.

Jazeker, laat uw ontwerp aan onze adviseur zien en bespreek samen hoe uw ontwerp het beste uitkomt op uw kantoor. Welke mossoorten er het beste bij passen. Kijk ook naar de ruimte en de afmeting. Heeft u al een ontwerp? [Vraag dan direct een gesprek aan].

 

Ook als u alleen nog maar een idee heeft maar nog geen ontwerp, vraag dan waar u op moet letten voor het ontwerp.

Ja dat kan zeker. We maken uw eigen unieke wereldkaart voor u op de wand. Misschien wilt u wel specifieke plekken op de wereld extra aandacht geven. Dat kan ook. Mos is immers een natuurproduct. Overleg het met onze adviseur.

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: