loader image

Maak een afscheiding met planten

Voor kantoor een afscheiding nodig? Met een afscheiding van planten combineert u het aangename met het nuttige. De speelse trendy van een plantenafscheiding geeft uw medewerker meer privacy. Omdat de planten uw medewerker aan het zicht onttrekt én het geluid dempt.

Ook verminderen groene planten droge lucht op kantoor. Dit is een ander belangrijke nuttige eigenschap van planten. Door de verhoogde luchtvochtigheid werken uw medewerkers een stuk prettiger en het is gezonder.

Dit alles verhoogt de concentratie van uw medewerkers en dan is het mooi meegenomen dat de productiviteit ook omhoog gaat. Benieuwd naar een plantenafscheiding voor uw kantoor? Bespreek de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek.

Vraag advies aan

planten op kantoor - afscheiding

Verbeter de concentratie door meer privacy

afscheiding planten

De voordelen van planten als afscheiding

Vaak zetten we van huis uit planten in de ruimte als een soort gewoonte. Onbewust van de voordelen en mogelijkheden. Herontdek de voordelen van een plantenafscheiding voor uw kantoor:

  • groene uitstraling
  • speels en trendy
  • unieke vormen
  • meer privacy
  • stopt weerkaatsend geluid
  • verhoogd de luchtkwaliteit
  • betere concentratie en productiviteit
afscheiding planten

Langwerpige plantenbak als buro afscheiding

Lange plantenbakken zijn ideaal als afscheiding tussen twee bureaus. De planten zorgen ervoor dat uw medewerker zich beter afsluit en concentreert op het werk. En omdat planten niet solide zijn, kunnen uw medewerkers nog steeds met elkaar praten.

Plantenbakken zijn er in alle vormen en maten. En gecombineerd met planten maakt u de werkomgeving altijd sfeervoller, gezelliger en gezonder. En voor uw werknemers aangenamer.

afscheiding planten

Hoge bloembakken als afscheiding

Een hoge bloembak is als afscheiding geschikt om een grote ruimte sfeervol en speels in te delen. Het zorgt voor een trendy look en kan als een soort eiland tussen meerdere bureaus instaan. Ook hierin heeft u keuzes. Omdat de pot hoger en daarmee dieper is, kunnen er grotere plant in met diepe wortels.

plantenwand

Een scheidingswand van planten

Een grote kantoorruimte of kantoortuin deelt u met plantenwanden eenvoudig op. Maak bijvoorbeeld meerdere kleine ruimtes voor het ongestoord vergaderen online. Of bouw een grotere groene vergaderruimte voor meer personen. En met plantenscheidingswanden op wielen creëert u in no time van meerdere kleine vergaderruimtes één grote.

Wilt u wel eens sparren over een plantenscheiding voor uw kantoor? Laat het ons weten, dan plannen we dat in. Een eerste gesprek is gratis en u zit nergens aan vast.

Planten Afscheiding op kantoor?

Deel de ruimte op kantoor in met planten. Wij regelen dat eenvoudig voor u. Bijvoorbeeld met langwerpig plantenbakken, brede hoge bloembakken of met plantenwanden. De bakken en wanden maken we af met planten die passen bij de afscheiding die u nodig heeft én het klimaat op uw kantoor.

Wilt u meer flexibiliteit bij het indelen van de kantoorruimte? Dan gebruiken we wielen onder de bakken. Met planten als scheidingswand maakt u het zo gek, mooi en leuk als dat  u wilt. Bekijk onderstaand voorbeelden zodat u een beter idee heeft.

Wij denken van wel. Omdat een plantenafscheiding zowel in een klein als groot kantoor waarde heeft. U kunt werkruimtes opsplitsen maar ook recreatie ruimtes, receptie en vergaderruimtes.

Als u dat wilt maken we elke bloembak en plantenbak verrijdbaar. Voor een dynamisch indeling is dit een goede overweging.

Jazeker, groene planten staan erom bekend dat ze de luchtkwaliteit verbeteren. Net als de luchtvochtigheid. Planten op kantoor is dan ook beter voor de gezondheid van uw medewerkers.

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: