loader image

PLANTENWAND OP KANTOOR

Wie geniet er niet van een groen eyecatcher op kantoor?

Een plantenwand als een echte groene eyecatcher op kantoor. In de receptie of in een vergaderzaal. De wand met meerdere groene planten trekt direct de aandacht. En het geeft uw kantoor een duurzame uitstraling.

Daarbij heeft een wand vol planten nog meer voordelen. Het verbetert de luchtkwaliteit en verlaagt het ziekteverzuim. Wilt u meer weten over een plantenwand? Onze interieuradviseur vertelt u er graag over in een gratis adviesgesprek bij u op kantoor.

Vraag advies aan

plant en mos
plantenwand

De voordelen van een plantenwand op kantoor

  • planten verhogen sfeer en productiviteit
  • planten zorgen voor 20% minder ziekteverzuim
  • planten verbeteren de luchtkwaliteit en de akoestiek

‘Omdat binnen onze maatschappij het verminderen van CO2 een belangrijk item is, is ook het belang van groene planten op de werkplek toegenomen. Want planten halen CO2 uit de lucht. We plaatsen steeds vaker een groene wand met planten op kantoor. Ook vaak een living wall. genoemd.

Wat kan groen voor u doen?

Denkt u aan groen op de werkvloer? Maar heeft u weinig ruimte? Maak dan van een gewone wand een living wall. Bedenkt u zich eens wat een muur vol groen voor uw medewerkers doet en met de akoestiek van de ruimte. Personaliseer de wand met uw slogan of logo.

Wat is een plantenwand?

Zoals u zich wellicht kan voorstellen is het een muur met planten. Maar, dat kan op meerdere manieren. We hebben een aantal voorbeelden voor u onder elkaar gezet.

Een wand met een grote en diepe lijst voorzien van groene bladeren en open ruimtes voor verlichting of persoonlijke voorwerpen. Zo trekt u de aandacht naar dat wat voor u belangrijk is.

Een wand met een grote en diepe lijst voorzien van groene bladeren en open ruimtes voor verlichting of persoonlijke voorwerpen. Zo trekt u de aandacht naar dat wat voor u belangrijk is.

Een wand volledig voorzien van groene planten. De wand is volledig gevuld, voor een optimale effect van groen. Compleet met uw logo of slogan op de wand.

Minimalistischer kan ook. Iets wat wel de aandacht trekt maar niet de hele muur vult. Zelfs dan zijn planten op de wand een geweldige toevoeging aan het interieur van uw kantoor.

Laat ons u helpen

Bent u enthousiast over een plantenwand en wilt u een muur voorzien van planten? Dan helpen wij u daar graag bij. Ga in gesprek met onze adviseur. We inspireren u graag met alle mogelijkheden. Plan gerust een gratis gesprek. U zit nergens aan vast.

plantenwand

Is groen de trend?

Een groene muur of een groene wand met planten oogt duurzaam. En dat is zeker de trend van nu. Een wand met planten zorgt voor een prettige rustige werkomgeving. En dat is fijn voor uw werknemers. Het groen van planten werkt voor elke kantooromgeving stressverlagend.
Wat kunnen frisse groene planten voor uw uitstraling betekenen? We vertellen u er graag meer over. Plan een gratis gesprek in met een van onze adviseurs.

Vraag advies aan

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: