Reward

Reward Noordwijk

Bij Binnenbeplanting.com zijn we trots op ons recente project in Noordwijk, waar we de interieurbeplanting mochten verzorgen voor een hard groeiend bedrijf genaamd online marketing bureau Reward in een geheel nieuw gerestyled pand. Onze expertise in binnenbeplanting heeft bijgedragen aan het creëren van een groen en inspirerend werkklimaat.

Indrukwekkende Moswand en LED Logo

Een van de blikvangers van het project is een grote moswand, opgebouwd uit bolmos en platmos, die direct bij binnenkomst de aandacht trekt. Op deze moswand hebben we een groot LED logo gemonteerd, wat zorgt voor een moderne en professionele uitstraling.

Eyecatchers en Gevarieerde Beplanting

Naast de moswand hebben we gekozen voor diverse opvallende planten die de ruimte verrijken. De Strelitzia Nicolai fungeert als grote eyecatcher, terwijl de Ficus Lyrata, Caryota Mitis, Dypsis Areca en Rhapis Excelsa bijdragen aan een gevarieerde en levendige omgeving. Deze planten, samen met dividers gevuld met sterke beplanting, creëren een harmonieuze en gezonde werkomgeving. Onze plantenselectie omvat ook de Aspedistra, Calathea Insignis, Anthurium Jungle, Spatiphyllum en Licuala Grandis. Elk van deze planten is gekozen vanwege hun unieke eigenschappen en bijdragen aan het binnenklimaat.

Kunstbeplanting en Stijlvolle Potten

Naast natuurlijke beplanting hebben we ook kunstbeplanting in stijlvolle potten toegevoegd. Deze potten zijn zorgvuldig geselecteerd om perfect te matchen met het strakke interieur van het pand, waardoor er een naadloze integratie ontstaat tussen de groene elementen en de moderne inrichting.

Met dit project in Noordwijk laten we opnieuw zien hoe Binnenbeplanting.com bijdraagt aan de verbetering van binnenruimtes door middel van deskundig geselecteerde en geplaatste interieurbeplanting. We kijken ernaar uit om onze expertise te blijven inzetten voor toekomstige projecten.

Contact

We komen graag ter plaatse om gezamenlijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en voorzien u graag vrijblijvend van een voorstel op maat.
LET GET SOCIAL
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Inspiratie, tips, winacties en projecten