Interieurbeplanting Utrecht

Werkt u in Utrecht? Denkt u na over interieurbeplanting voor de werkvloer? Wilt u daar eens over praten?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Waarom gratis?

🌿 Om uw wensen te horen
🌿 Om uw omgeving te zien
🌿 Om het interne klimaat te bepalen.

Op deze manier weten wij zeker dat we met de juiste beplanting uw interieur ontwerpen en kunnen onderhouden.

Interieurbeplanting voor uw werkomgeving in Utrecht

Hoe passen planten binnen uw interieur in Utrecht? Het inzetten van zoiets gewoons als planten zorgt direct voor een frisse en rustige werkvloer. En een omgeving met groene planten werkt stress verlagend.

En met planten kan zoveel meer. Denk bijvoorbeeld aan een trendy plant met grote bladen als afscheiding zodat uw medewerkers meer privacy ervaren? Of een ontvangsthal met een groene wand en uw logo voor een warm welkom van uw gasten?

Wilt u nu al weten wat de groene mogelijkheden zijn voor uw omgeving? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Vul uw gegevens in dan bellen wij u terug wanneer het u uitkomt.

Vraag een gratis advies gesprek aan

Waarom een adviesgesprek?

✔️ Om uw wensen te horen
✔️ Om uw omgeving te zien
✔️ Om het interne klimaat te bepalen.

Op deze manier weten wij zeker dat we met de juiste beplanting uw interieur ontwerpen en kunnen onderhouden.

  Onderhoud planten

  Denkt u ‘dat klinkt goed maar hoe onderhouden wij dat?’ Dan stel ik u direct gerust want onderhoud doen wij graag voor u. Het onderhouden van planten is onderdeel van het proces en de relatie die we met elkaar aangaan. Zo ontzorgen we u als ondernemer en weet u zeker dat uw planten het goed blijven doen.

  Wij verzorgen en ontzorgen al jaren de interieurbeplanting voor grote en kleine bedrijven in Utrecht. Tijdens het onderhoud horen we vaak terug hoeveel plezier de planten geven. Dat is waardoor wij ons werk met een grote glimlach blijven doen.

  Planten interieur trends 2024

  In Utrecht is de inzet van planten en groenontwerp in een werkomgeving trendgevoelig. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, bezoeken wij regelmatig beurzen in binnen- en buitenland. We weten precies waar we de trendinformatie moeten halen zodat u automatisch meegaat met de laatste plantentrends.

  Huidige trends vooral functioneel

  Nu het verminderen van CO2 steeds belangrijker wordt, neemt het belang van planten op de werkplek toe. En dat komt vooral omdat planten de CO2 uitstoot in uw ruimte verminderen.

  We plaatsen dan ook steeds vaker een hele groene wand met planten. De zogenaamde living walls.

  Andere trends spelen hier ook op in zoals moswanden met logo en/of welkomstwoord. En room dividers met planten.

  De huidige trends bieden vooral veel praktische voordelen zoals:

  ✔️ het verhogen van de privacy,
  ✔️ het verminderen van de CO2-uitstoot
  ✔️ en het dempen van omgevingsgeluiden.

  Dat is zeker in een grote stad als Utrecht geen overbodige luxe.

  Wat onze klanten zeggen

  Meer weten over de laatste trends voor uw bedrijf?

  We vertellen u er graag meer over. Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een gratis adviesgesprek.

  Groei en kwaliteit met de juiste voeding

  Goede bemesting zorgt voor de juiste voeding en waarborgt de groeit en de kwaliteit van de plant. Wij bemesten de planten 2 tot 12 keer per jaar. Het aantal keer en het type bemesting is natuurlijk afhankelijk van de plant.

  Planten snoeien en ondersteunen hoort erbij

  Goed snoeien is erg belangrijk, ook bij binnenplanten. Wanneer je goed snoeit, stimuleer je de groei. En je zorgt ervoor dat de plant in model blijft en het langer goed doet.

  Het grotere snoeiwerk doen wij in ieder geval in het begin van de lente en in de nazomer. Daarnaast controleren wij elke keer dat wij langskomen alle planten. Dreigt de plant erg uit model te raken? Dan snoeien we deze bij.

  We zorgen er ook voor dat planten ondersteund worden en eventueel opgebonden. Dit zorgt onder meer voor een betere geleiding. Elke onderhoudsbeurt kijken wij of er aanpassingen nodig zijn.

  Nogmaals, geen zorgen over het groenafval, dat voeren wij zelf af.

  Het bestrijden van ongedierte en ziektes

  Wanneer u ziekte of ongedierte bij een plant niet tijdig opmerkt en behandelt, is dit vaak fataal voor de plant. Daarom controleert onze expert hierop tijdens de onderhoudsbeurt. En behandelen wij planten preventief tegen insecten en ongediertes.

  We treffen direct maatregelen

  Wanneer wij bij een onderhoudsbeurt een ziekte of plaag constateren, dan bestrijden wij deze direct. Net als bij het ontdekken van een schimmelinfectie of een virusinfectie. Ook dan bestrijden wij deze direct.

  En behandelen preventief

  Daarnaast behandelen wij vier keer per jaar de planten preventief tegen schadelijke insecten en ongedierte. Bij het bestrijden van ziektes en ongedierte, maken wij altijd gebruik van producten die biologisch afbreekbaar zijn.

  Contact

  We komen graag ter plaatse om gezamenlijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en voorzien u graag vrijblijvend van een voorstel op maat.

  Recente projecten

  Amsterdam
  Leusden
  Wij werken met
  LET GET SOCIAL
  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  Inspiratie, tips, winacties en projecten