Score Utica

SCORE UTICA  – UTRECHT

Binnenbeplanting.com heeft onlangs de interieurbeplanting verzorgd bij Score Utica in Utrecht, een groot kantoor dat bekend staat om zijn diversiteit en innovatieve werkruimtes. Voor dit project hebben we gekozen voor sterke en duurzame beplanting die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezonde en aangename werkomgeving. Onze selectie omvat onder andere de Aspidistra, Calathea Insignis, Aglaonema, Anthurium Jungle en Anthurium Clarinervium, planten die bekend staan om hun luchtzuiverende eigenschappen en visuele aantrekkingskracht.

 

Om het interieur van Score Utica verder te verrijken, hebben we grote eyecatchers geplaatst zoals de Rhapis Excelsa, Ficus Lyyrata en Dypsis Areca. Deze indrukwekkende planten zorgen voor een opvallende en natuurlijke uitstraling in de kantoorruimte. Daarnaast hebben we op maat gemaakte dividers en kunstbeplanting geïntegreerd, perfect afgestemd op het bestaande interieur. Onze expertise in het combineren van functionaliteit en design zorgt ervoor dat elke ruimte niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch en uitnodigend is voor medewerkers en bezoekers.

 

Een van de hoogtepunten van ons project bij Score Utica is de op maat gemaakte moswanden, waarin bolmos en platmos op een kunstige manier zijn gemixt. Deze moswanden vormen een unieke en rustgevende achtergrond in de werkruimtes. We hebben gewerkt met grote potten die perfect matchen bij het interieur, waardoor de planten en het design één harmonieus geheel vormen. Binnenbeplanting.com is trots op de transformatie van Score Utica en blijft zich inzetten voor het creëren van groene, gezonde en inspirerende werkruimtes.

Contact

We komen graag ter plaatse om gezamenlijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en voorzien u graag vrijblijvend van een voorstel op maat.
LET GET SOCIAL
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Inspiratie, tips, winacties en projecten