loader image

Interieurbeplanting voor uw kantoor

Overweegt u beplanting voor uw interieur op kantoor? Of staat uw kantoor al vol planten en wilt u wel eens wat anders. Misschien meer trendy en doelgericht. Bijvoorbeeld een plantenwand tussen bureautafels voor geluiddemping en meer privacy voor uw medewerkers.

Met interbeplanting voor kantoren kan steeds meer. Bovendien waarderen we de functies van groen op kantoor steeds meer. En dat is niet zo gek, want planten werken bewezen goed voor mensen voor een gezonde lucht en werksfeer. En niet onbelangrijk, de productie gaat ook omhoog.

Een kantoorinrichting met groene planten zorgt voor een betere luchtvochtigheid. Het houdt de lucht schoner. En dat is in een kantooromgeving waar weinig tot geen verse lucht binnenkomt absoluut geen overbodige luxe. Daarbij geven groene planten meer vreugde omdat het stressverlagend werkt. En blije mensen werken harder.

Kantoorbeplanting

Kantoorinrichting met planten

Een kantoor inrichten met veel planten is dan ook echt de trend van deze tijd. Door het groene denken ontstaan er ook steeds meer mogelijkheden en krijgen plantsystemen meer functies. Denk aan een plantenmuur, moswanden of een stuk groen met water als een oase eiland in een kantooromgeving. Zo maakt u planten een belangrijk onderdeel van uw kantoorinrichting.

Kantooraankleding met geluiddempende plantenborders

In een groot kantoor met weinig aankleding of kale wanden werken strategisch opgestelde planten geluiddempend.  Dat geldt ook voor een kantooromgeving met hoge plafonds. De plantenwand dempt het geluid in een open kantooromgeving. En doet dat op een sfeervolle manier, vind u ook niet?

Wat doen groene planten voor uw kantoor?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

  Meer privacy met plantenbakken

  Binnen het interieur van een groot kantoor kunt u plantenbakken zo laten plaatsen dat uw medewerkers meer privacy ervaren.

  Natuurlijk kunt u voor uw kantoorinrichting ook kiezen om groene planten te gebruiken maar dan minder op de voorgrond. Zoals  te plaatsen. oor wat meer

  Laat planten de interieur van uw kantoor bepalen

  ✔️ De aankleding van een lobby met een groene wand voelt direct goed.

  ✔️ Een kantoor ingericht met planten dempt geluid en verhoogt de sfeer

  ✔️ De planten om de vergadertafel maken het intiem en dempen de geluiden

  Planten zijn niet meer weg te denken in een kantoor. Toch is het belangrijk dat uw planten groen blijven. Niets vervelender dan gele blaadjes en dorre planten. Daarom vormt het onderhoud van uw planten onderdeel van een groenplan.

  Ontdek wat planten voor het interieur van uw kantoor doen?

  Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een gratis adviesgesprek.

  Vraag advies aan

  🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

  🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

  🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

  Dit zijn wij

  Tristan - Hovenier
  Wim - Aanleg hovenier
  Nick - Hovenier
  Koos - Hovenier
  Jacco - Hovenier
  Dennis -
  Niels -
  Jasper -
  Patrick -
  Michiel - Hovenier
  Saskia -
  Karin -
  Hovenier -
  Ivo -

  Vrijblijvend advies?

  Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

  Contactgegevens

  Jasper de Jong Interieurbeplanting
  Waardsedijk Oost 8
  3417 XJ Montfoort

   

  0348 460 730

   Vul onderstaand formulier volledig in: