loader image

MOS OP KANTOOR

Unieke persoonlijke moscreaties voor meer sfeer

Overweegt u mos op uw kantoor? In de vorm van een moswand of schilderij? Mos op de muur of als decoratie in het midden van de ruimte?

Mos is een natuurproduct is en laat zich goed bewerken. Hierdoor stemmen onze interieuradviseurs de ontwerpen precies op uw ruimte en maken we elke creatie uniek.

Omdat we zelf de moswanden ontwerpen en creëren kan dat in elke gewenste vorm en afmeting. Ook voor uw kantoor. Moscreaties gaan lang mee en zijn onderhoudsvrij.  waardoor u precies weet wat u uitgeeft en er geen onvoorziene kosten zijn.

Wilt u weten of een moswand iets is voor uw kantoor? Vraag dan direct een adviesgesprek aan. Onze adviseur kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden van mos voor uw kantoor. En maakt u zich geen zorgen, het gesprek is gratis en u zit nergens aan vast.

Voordelen moswand op kantoor

Kent u de vele voordelen van mos op kantoor? Als we naar onze klanten luisteren zijn dit wel de belangrijkste voordelen van mos:

✔️ verhoogt de sfeer

✔️ verbetert de akoestiek

✔️ onderhoudsvrij

✔️ en donkere ruimtes fleuren op.

Ja, ik wil een adviesgesprek

  Mos op kantoor - schilderij

  De mogelijkheden van mos op kantoor

  Omdat mos een natuurlijk product is, kunnen we voor elke ruimte op kantoor wel iets moois en unieks ontwerpen. En dat in een verscheidenheid aan vormen:

  1. recht of rond mospaneel
  2. persoonlijk mosschilderij
  3. mosmuur met uw logo
  4. mosscheidingswand met informatie
  5. Of vierkante mospanelen op een rij

  Er kan echt heel veel. Ook decoraties met mos. Mos is ook voor ons een fijn en creatief product om mee te werken. Ontdek wat bij u past? Vraag een gratis adviesgesprek aan

  Moswand binnen

  Moswanden binnen op kantoor geven uw medewerkers direct een gevoel van buiten. Groen staat immers voor leven en associeert met natuur, vernieuwing en energie. Bovendien werkt het frisse groen van mos rustgevend en stressverlagend. U kunt mos op een vaste rechte wand aanbrengen en op ronde wanden. Of op een losse scheidingswand voor meer privacy.

  Mospaneel

  Met een mospaneel verandert u ook uw vergaderzaal snel en eenvoudig in een oase van groen en rust. Mospanelen zijn ideaal wanneer u een ruimte snel wilt vergroenen. Omdat wij het kant en klaar aanleveren, kan het zo worden opgehangen.

  Mosmuur

  Een mosmuur in een kantoortuin werkt sfeerverhogend en verbetert de akoestiek in de ruimte. Zoals ik eerder schreef absorbeert mos geluid en haalt de weerkaatsing van stemmen weg. Het mooie van natuurlijk mos aan uw muur is dat het tegelijkertijd rust en energie geeft.

  Placeholder

  “We hebben kortgeleden voor de receptie van een gezondheidsorganisatie een wereldkaart gemaakt met meerdere soorten mos, direct op de muur. Wat we terug horen is dat klanten en medewerkers daar zichtbaar van genieten. Daar doen we het toch voor?”

  Saskia, adviseur interieurbeplanting bij de Jong Hoveniers.

  Onderhoudsvrije moswanden

  Het grote voordeel van Moswanden is dat deze onderhoudsvrij zijn. Mos blijft jarenlang groen en soepel. Dat geldt voor de moswand, het mospaneel en voor mos op de muur. Bovendien maakt niet uit waar u het mos op kantoor plaatst. Dat kan in een licht kantoor en op plaatsen waar weinig of geen licht is.

  Mos op kantoor - schilderij

  Hoe blijft mos groen en soepel binnen?

  Dat is mogelijk omdat wij onze moswanden impregneren met een duurzame milieuvriendelijke glycerine. Dit duurzame middel zorgt dat stof wordt afgestoten, het mos jarenlang soepel en groen blijft.

  Onderhoudsvrij mos gaat jarenlang mee. Zo houdt u voor lange tijd een fijne groene natuurlijke uitstraling op uw kantoor. En dat zonder enige inspanning van uw kant. Met onderhoudsvrij mos scheelt dat in uw maandelijkse kosten.

  Ontdekken wat mos voor uw kantoor kan betekenen?

  Vraag direct een gesprek aan met een van onze adviseurs.

  Bel mij terug

  🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

  🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

  🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

  RECENTE MOS PROJECTEN

  Wij werken met

  Megaduct Interduct
  MBO Collega Hilversum
  Bouw Academie Groene Hart
  Dolmans

  Dit zijn wij

  Tristan - Hovenier
  Wim - Aanleg hovenier
  Nick - Hovenier
  Koos - Hovenier
  Jacco - Hovenier
  Dennis -
  Niels -
  Jasper -
  Patrick -
  Michiel - Hovenier
  Saskia -
  Karin -
  Hovenier -
  Ivo -

  Vrijblijvend advies?

  Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

  Contactgegevens

  Jasper de Jong Interieurbeplanting
  Waardsedijk Oost 8
  3417 XJ Montfoort

   

  0348 460 730

   Vul onderstaand formulier volledig in: