Planten op kantoor

Wist u dat u met kantoorplanten een productieve werkomgeving creëert? En dat dit komt door alle natuurlijke voordelen van planten. Zoals de verbetering van de luchtvochtigheid waardoor de concentratie van uw medewerkers omhoog gaat.

Goed verzorgde groene planten geven een kantoorruimte meer sfeer. Dat is wel zo fijn voor uw medewerkers. Naast de groene sfeer zet u planten ook nog functioneel in. Bijvoorbeeld een aantal grote planten in een divider om een scheiding in de ruimte aan te brengen. Planten zijn mooi en functioneel op kantoor.

Wilt u weten welke planten ideaal zijn bij u op kantoor? Vraag dan gerust een gratis adviesgesprek aan. We vertellen u graag meer over planten en de mogelijkheden voor uw kantoor.

VOORDELEN PLANTEN OP KANTOOR
Kent u de vele voordelen van mos op kantoor? Als we naar onze klanten luisteren zijn dit wel de belangrijkste voordelen van mos:

✔️ planten verhogen sfeer en productiviteit

✔️ planten zorgen voor 20% minder ziekteverzuim

✔️ planten verbeteren de luchtkwaliteit en de akoestiek

‘Omdat het verminderen van CO2 belangrijk is, is het belang van groene planten op de werkplek toegenomen. Want planten halen CO2 uit de lucht. We plaatsen dan ook steeds vaker een groene wand met planten op kantoor. Een zogenaamde living wall.’

Ja ik wil een adviesgesprek

  Omdat planten op kantoor uw medewerkers meer energie geven!

  Hoe zet u planten in voor kantoor?

  Hoe en welke planten u op kantoor inzet hangt ook samen met de indeling en de grote van uw kantoor. Zo geeft een roomdivider met meerdere grote planten extra privacy in een kantoortuin. En het gebruik van wielen voor meer flexibiliteit. Een aantal mogelijkheden:

  Room divider vol planten

  Roomdividers met planten verdelen een ruimte van een groot kantoor of kantoortuin flexibel en optimaal. Daarbij zorgt een divider met grote planten voor de privacy van uw medewerker en het dempt geluid. Veel voordelen nietwaar?

  Met verrijdbare plantenbakken voor een of meerdere planten deelt u elke ruimte eenvoudig en flexibel in. De plantenbak als veredelde kamerscherm op kantoor zorgen voor een fijne werkomgeving. Het geeft uw medewerkers privacy en zorgt dat geluiden niet weerkaatsen.

  Een afscheiding voor kantoor nodig? Denk dan eens aan een afscheiding met planten. Met langwerpige bloembakken en hoge planten. Een kantoorafscheiding met planten is flexibel inzetbaar. En met zo’n afscheiding krijgt u een betere akoestiek en meer privacy op kantoor.

  Wilt u ook het beste halen uit uw kantoorruimte? Plan dan een gratis gesprek in met een van onze adviseurs.

  Wat is een plantenmuur?

  Een plantenmuur hangt vol met overlappende planten. De muur met planten is sfeervol en trendy. Bovendien is het gezond voor uw mensen en het verbetert direct de akoestiek. Overlappende planten aan de muur geven het effect van een plantenmuur.

  Voordeel van een plantenwand op kantoor?

  Naast alle voordelen van planten heeft een plantenwand op kantoor het grote voordeel dat het al is geprepareerd. De wand plaatsen we vervolgens eenvoudig en snel in uw kantoor. De plantenwand is daarom ook eenvoudig vervangbaar. De wand kan in elke vorm worden gemaakt. Ook gepersonaliseerd met uw logo.

  Recente mos projecten

  Noordwijk
  Amsterdam
  Wij werken met
  LET GET SOCIAL
  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  Inspiratie, tips, winacties en projecten