loader image

Mos als decoratie op uw kantoor

Decoreer uw kantoor met mos. Uniek, speels en/of zakelijk. Door het natuurlijke karakter van mos kunt u voor een mosdecoratie alle kanten op. Wilt u op een speelse en creatieve manier echts iets moois neerzetten op uw kantoor? Denk dan buiten de kaders en ontdek de mogelijkheden:

Een decoratie met mos, in de vorm van een schilderij of als aankleding van een grote tafel. De decoratie kan ook een logo op de muur zijn. In uw lobby of vergaderruimte.

Laat ons met u meedenken over de mogelijkheden van mosdecoraties. En heeft u zelf al ideeën? Dan sparren we daar graag met u over. Deel uw wensen en ideeën in een gesprek. Wij komen graag bij u langs.

Vraag advies aan

mos op kantoor - decoratie

Geniet van het veelzijdige karakter van mos

mos op kantoor - decoratie

Mos kunstwerk als decoratie

Een kunstwerk van mos? Jazeker, mos laat zich heel goed vormen als decoratie op een muur in de lobby of vergaderzaal. Een kunstwerk dat direct de aandacht trekt. Mos is eenvoudig te combineren en past in elke ruimte. Zo’n stukje groene kunst ontwerpen wij graag voor uw organisatie.

En zo’n kunstwerk wilt u natuurlijk mooi belichten zodat het nog beter uitkomt. Ook dat doen wij voor u. Want van zo’n pronkstuk wilt u echt elke dag genieten.

Combineer mos met gaas voor creatieve vrijheid

Mos met gaas, is een combinatie die veel vrijheid biedt voor creatieve geesten. Zo kunt u vrijwel elke vorm of object aankleden met mossoorten. Onderhoudsvrij en met een duurzaam groen aanzicht.

Bent u net zo enthousiast als wij over mosdecoraties? Vraag een gratis gesprek aan en ontdek wat er mogelijk is.

Ja, ik ben enthousiast en wil graag meer weten over mos als decoratie

mosschilderij
mos op kantoor decoratie
mos op kantoor - decoratie
Mos op kantoor - decoratie

Geen onderhoud

Hoe onderhoudt u het mos? Mos is onderhoudsvrij. Dat komt omdat wij het mos voor uw eerst impregneren met een milieuvriendelijke glycerine. Hiermee blijft het mos jarenlang groen en soepel. Dit komt omdat glycerine stofafstotend is. Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u geen extra kosten heeft aan onderhoud.

Vraag advies aan

Natuurlijke mosdecoratie?

Mos ziet u steeds vaker terug, op kantoor, school en andere plekken. Dat is best logisch. Als u kijkt wat er met mos mogelijk is. Bovendien is het altijd uniek omdat het een natuurproduct is.

Ook ontdekken hoe een decoratie van mos bij u op kantoor past? Een unieke, natuurlijke en speelse decoratie? Laten we samen op zoek gaan naar wat het beste in uw kantoor past.

logo mos

Ja, dat doen we vaker. Door de flexibiliteit van mos is het naar wens aan te passen.

Kunst van mos is breed te interpreteren. Om u een idee te geven. Een enkel schilderij van mos of een drieluik als wanddecoratie. Of mos met gecombineerd met hout in een paneel. Wat ook kan zijn uw letters op de muur. Maak met mos, hout, planten en water een groene eyecatcher in een grotere ruimte.

Ja wij bedenken, ontwerpen en plaatsen decoraties van mos. We kunnen het zelf bedenken, maar we gaan ook aan de slag met uw ideeën? Inspireer ons creatieve team.

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: