loader image

Mosmuur, voor meer rust

Heeft u een geschikte wand voor een mosmuur op kantoor? In de lobby of misschien wel in uw vergaderruimte? Mos op kantoor werkt sfeerverhogend en vermindert stress. Het verbetert de akoestiek in de ruimte omdat dit groene plantje geluid absorbeert en de weerkaatsing van stemmen stopt.

Vraag advies aan

mosmuur

Een mosmuur voor een groene oase van rust

Mos op kantoor - rendiermos

Mos aan de muur binnen op kantoor?

Mos binnen op de muur? Jazeker, want door de duurzame bewerking van mos zorgt blijft het ook binnen frisgroen, zacht en stofvrij. De plantjes hebben geen water meer nodig en zijn onderhoudsvrij. En omdat mos toch een natuurproduct is, behoudt het dezelfde mooie eigenschappen als vers mos buiten.

Wanneer kiest u voor mos binnen?

Voor het kiezen van een muur van mos is eigenlijk elk moment logisch. Of u nu een nieuw kantoor betrekt of een groen imago wilt. Omdat we mos vaak eerst op hout vastmaken is het moment en de plek geen issue en kunnen we het altijd toepassen.

Een mosmuur fleurt zelfs een ruimte met weinig licht op. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken want bewerkt mos floreert ook in donkere ruimtes.

Meer weten? Vraag een advies gesprek aan.

Een muur van mos? Eén groene oase

Wanneer u meer groen op kantoor wilt zonder dat u rekening hoeft te houden met de omgeving. Dan maakt u met mos van elke ruimte een groene oase. Ook ideaal in grote kantoortuinen om de galm weg te halen.

Met een muur van mos vernieuwt en verfrist u in een keer de hele ruimte. Daarbij kunnen wij uw groene muur gedeeltelijk of volledig personaliseren. Zodat het perfect past bij uw ruimte en onderneming.

Mos op kantoor - moswand

Ga voor duurzaam met mos op uw muur

Mos op de muur is één van de meest duurzame groensoorten voor op kantoor. Mos vereist geen onderhoud en kan perfect in ruimtes met weinig licht. Het is te personaliseren en past op elke muur.

Wilt u ook zorgeloos genieten van groenmos op de muur?

Vraag advies aan

Moswand

Een muur van mos? Eén groene oase

Wilt u meer weten over mos op kantoor en de voordelen van een mosmuur bespreken? Laten we dan direct een afspraak maken en met elkaar kijken naar de mogelijkheden voor uw kantoor. Met een gesprek zit u nergens aan vast en het eerste gesprek is gratis.

Ik wil een afspraak maken

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: