loader image

Mospaneel, voor meer sfeer

Is het tijd voor wat nieuws aan de muur? Wilt u wel eens wat ander dan stuc aan de muur? Geef meer sfeer aan uw kantoor met groene mospanelen. En panelen met mos zijn altijd uniek. De ruimte wordt zo op een groene en duurzame manier aangekleed.

Kies voor mospanelen als u zoekt naar iets wat sfeer geeft en tegelijkertijd zowel speels als zakelijk is. Maar ook duurzaam en onderhoudsvrij.

Vraag advies aan

Mos op kantoor - Mospaneel

Uw medewerkers genieten meer met groene mospanelen

mos op kantoor - mospaneel

Voordelen mospaneel voor kantoor

Mospanelen hebben net als andere vormen van mos veel voordelen:

✔️ Veel groen zonder verlies van ruimte

✔️ Minder geluidsweerkaatsing, betere gesprekken

✔️ Onderhoudsvrij, geen extra kosten

✔️ Duurzame toevoeging, mospanelen gaan gemiddeld tien jaar mee

✔️ Geeft de ruimte een duurzaam karakter en fijne sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van mospanelen? Laat onze adviseurs met u meedenken en kijken wat het beste bij u past.

Mos wandpaneel

Wat is een mos wandpaneel? Een logische vraag, gezien de veelzijdigheid van mos. Een mos wandpaneel plaatst u direct op een bestaande wand of muur. Dit paneel maken we in elke vorm en afmeting. Voor een hoge wand, een brede muur of juist voor een kleine kamer. Daarin zijn wij gespecialiseerd.

Hoe gebruikt u een wandpaneel? Zodat u de wand een levendige uitstraling kunt geven. Met mos wandpanelen haalt u veel groen naar binnen, zonder onderhoud. U tovert een muur snel om tot een een echte blikvanger. Op een frisse en groene manier.

Mos op kantoor - moswand
Mos op kantoor - mosplaat

Mosplaat

Een mosplaat in alle vormen en maten. Dat is een makkelijke en snelle oplossing om uw kantoor te vergroenen. De mosplaat maken we compleet op maat voor u. Met uw logo of slogan. U plaatst het snel en zonder moeite op elke muur. Combineer verschillende mossoorten voor een levendige, frisse en groene uitstraling.

Mos op kantoor - rendiermos

Rendiermos

Wij gebruiken als basis rendiermos. Omdat we dat van dichtbij kunnen halen. Rendiermos groeit vooral in Nederland. Het varieert het van kleur en omtrek. Het is perfect te bewerken en te combineren. Daarmee zeer geschikt voor mosvariaties zoals mospanelen.

Mospanelen kosten en onderhoud

Een mospaneel onderhouden? Een mospaneel heeft onder de juiste condities geen onderhoud nodig en gaat lang mee. U heeft er zeker de eerste tien jaar geen omkijken naar. Daarom kiezen veel van onze klanten voor mospanelen.

Wanneer u een moswand laat aanleggen dan betaalt u daar eenmalig voor. De kosten hangen van meerdere factoren af. Zoals grootte en vorm. Maar ook de achterwand en het soort mos spelen een rol. U heeft geen maandelijkse onderhoudskosten. En wel een groene uitstraling.

Kies voor een gratis adviesgesprek als u meer wilt weten over mos op kantoor.

Vraag advies aan

🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: