loader image

INTERIEURBEPLANTING
ADVIES

Advies nodig voor de interieurbeplanting op uw bedrijf? Vraag dan gerust een gratis gesprek aan. In dat gesprek horen we graag uw wensen. En onze interieuradviseurs vertellen u met plezier de mogelijkheden voor uw situatie. Als het klikt, nemen onze adviseurs direct de ruimte(s) op zodat ze een ontwerpadvies kunnen maken. Bij De Jong interieurbeplanting start zo een advies.

gesprek aanvragen

 

Zo’n eerste gesprek is echt nodig om tot een goed en duurzaam groenadvies voor uw organisatie te komen. Wij komen bij veel bedrijven en elk groenadvies is anders. En ook op groengebied gaat de ontwikkeling door. Ontwikkelingen waar u misschien nog niet van op de hoogte bent. Maar het kan ook zijn dat uw Pinterest ontdekking ons inspireert.

Omdat ook uw medewerkers beter bloeien in een groene omgeving
Omdat ook uw mensen beter bloeien in een groene omgeving

Adviestraject

Hoe ziet een compleet adviestraject er uit? Na ons eerste gesprek maken we, met alle informatie, een  adviesontwerp. Dit advies bespreken we met u en waar nodig passen we het ontwerp aan. Vervolgens starten we met de uitvoering.

Adviesgesprek

01

Eerste adviesgesprek

In dit gesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen. En nemen de ruimte(s) op. We meten en maken foto’s. We kijken naar de conditie van het interne klimaat, de belichting en de lichtinval. Elementen die belangrijk zijn bij het opstellen van een duurzaam groenplan.

Adviesplan

02

Aan de slag met het ontwerp

Na ons gesprek en inventarisatie, maken wij een eerste ontwerp. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen. We werken het ontwerp uit met tekeningen en voorbeelden. Zo’n uitgewerkt advies met tekeningen geeft u direct een goed beeld van de nieuwe situatie.

In het advies nemen we ook het onderhoudsplan zodat uw planten heel lang meegaan.

Ontwerpadvies

03

Ontwerpadvies geeft direct een beeld

Wanneer het advies af is, willen wij u dat graag laten zien. We nemen u dan mee in het ontwerp en lichten keuzes toe. U stelt uw vragen en krijgt zodat het beeld van uw nieuwe groene interieur. We beantwoorden we uw vragen en bespreken het tijdspad. De meeste ontwerpen realiseren we binnen een maand nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerpadvies.

Wat onze klanten zeggen


De mooie grote planten in betonlook bakken geven een stoere uitstraling. En dat komt in elk kantoor terug. Voor ons is het prettig werken in deze omgeving.
Y. (Yvette) van Vliet, Bouwacademie Groene Hart

De mooie grote planten in betonlook bakken geven een stoere uitstraling. En dat komt in elk kantoor terug. Voor ons is het prettig werken in deze omgeving.
Y. (Yvette) van Vliet, Bouwacademie Groene Hart

Afspreken?

Wilt u ook een keer sparren over het groen in uw bedrijf? Maak dan direct een afspraak. Laat uw telefoonnummer achter en vertel wanneer wij u kunnen bellen. Dan bellen wij u terug.  Raak geïnspireerd

  Heeft u onze andere trajecten al gezien?
  Dit geeft u een idee van ons werk en misschien direct inspiratie.

  Wij werken met

  Megaduct Interduct
  MBO Collega Hilversum
  Bouw Academie Groene Hart
  Dolmans

  Dit zijn wij

  Tristan - Hovenier
  Wim - Aanleg hovenier
  Nick - Hovenier
  Koos - Hovenier
  Jacco - Hovenier
  Dennis -
  Niels -
  Jasper -
  Patrick -
  Michiel - Hovenier
  Saskia -
  Karin -
  Hovenier -
  Ivo -

  Vrijblijvend advies?

  Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

  Contactgegevens

  Jasper de Jong Interieurbeplanting
  Waardsedijk Oost 8
  3417 XJ Montfoort

   

  0348 460 730

   Vul onderstaand formulier volledig in: