loader image

Inshared

Ontwerper: Inshared

Datum project: Januari

Locatie: Leusden

Status:

Groene Pracht: Binnenbeplanting die Inspireert

Ontdek hoe ons team van experts bij Binnenbeplanting een adembenemend binnenbeplantingsproject heeft gerealiseerd voor InShared. Met de focus op grote beige potten en een uitgekiende selectie van planten, hebben we een sfeer van rust en verfijning gecreëerd die naadloos aansluit bij de moderne visie van Inshared.

Exotische Elementen en Eyecatchers in Kantooromgevingen

Duik in de wereld van binnenbeplanting met onze unieke combinaties, waaronder de majestueuze Dypsis Areca en de elegantie van de Spathiphyllum Sensation. Onze roomdividers met Aspedistra’s en Calathea Insignis brengen niet alleen groen in de ruimte, maar dienen ook als functionele en esthetische elementen. Ontdek de kracht van grootschalige planten zoals de indrukwekkende Strelitzia Nicolai en de artistieke Ficus Lyrata met Multistam – ware eyecatchers die de werkomgeving naar een hoger niveau tillen.

Bij Binnenbeplanting geloven we dat binnenbeplanting niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook bijdraagt aan een gezondere en productievere werkomgeving. Met ons oog voor detail en passie voor groen hebben we het kantoor van Inshared getransformeerd in een levendige en inspirerende ruimte. Van de luchtzuiverende Philodendron Fun Bun tot de zorgvuldig gekozen combinaties van planten en potten – ons project bij Inshared is een uitstekend voorbeeld van hoe groen kan bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Bij Binnenbeplanting streven we ernaar om met elke binnenbeplantingsoplossing een unieke sfeer te creëren die de identiteit en visie van onze klanten weerspiegelt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij ook uw kantooromgeving kunnen transformeren met groene pracht en innovatief design.

CONTACT

Hebben deze foto’s u enthousiast gemaakt en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij voor uw tuin hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: