loader image

Megaduct

Ontwerper: Megaduct

Datum project: November

Locatie: Oudewater

Status: Afgerond

Een groenere werkomgeving voor Megaduct B.V.

Megaduct B.V. gevestigd in Snelrewaard specialiseert zich in ventilatieoplossingen voor de woningbouw. Natuurlijk vinden zij ook op hun eigen kantoor een goede ventilatie en kwaliteit van het zuurstofgehalte belangrijk. En wat zorgt er voor meer zuurstof in de lucht? Juist! Goede, sterke planten. Megaduct B.V. ging op zoek naar een vakkundig bedrijf voor interieurbeplanting en kwam uit bij Jasper de Jong Interieurbeplanting.

De voordelen van een groene werkplek

Samen met Megaduct B.V. zijn wij om de tafel gaan zitten. Wat waren hun wensen? Ze wilden onder meer een groenere werkomgeving voor hun medewerkers. Een verstandige keuze. Uit een onderzoek van Wageningen Environmental Research blijkt namelijk dat planten de werkplek op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Zo dragen ze bij aan een betere luchtvochtigheid, minder ziekteverzuim en positievere werknemers die meer tevreden zijn over hun werk. Genoeg redenen dus om het kantoor eens wat groener in te richten.

We hebben goed gekeken naar wat voor planten passen binnen de inrichting van dit kantoor. We mochten voor Megaduct B.V. de entree, kantine, vergaderruimte en werkruimtes onder handen nemen. Planten bij de entree geven een mooie meerwaarde voor bezoekers. Daarnaast is het ook belangrijk om niet alleen groen in de werkruimtes te hebben, maar ook daar waar uw werknemers eten en vergaderen.

Een mooie mix van planten

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mix van planten. Op de tafels plaatsten we kleine planten in stijlvolle potten. Op de grond kozen we voor grotere planten in robuuste potten. De planten hebben we goed verdeeld over de verschillende ruimtes, zodat overal wel wat groen te zien is. Qua planten kozen we voor voldoende diversiteit. Zo kozen we voor een plant als de Strelitzia, een prachtige plant met grote bladeren. Deze plant kom van oorsprong uit Zuid-Afrika en kan bloeien met prachtige bloemen. Ook kozen we nog voor planten als de Kentia, Alocasio, Ficus en Areca.

Het resultaat mag er zijn. Overal in het kantoor zitten de werknemers van Megaduct B.V. nu in een groenere omgeving. We hebben ervoor gezorgd dat het kantoor er niet als een halve jungle uitziet. Wel zijn er genoeg planten dat er een veel betere werkplek is gecreëerd. De planten geven een bijzonder prettige en warme sfeer aan het kantoor en de medewerkers zijn er blij mee. Zij kunnen nu werken in een gezonder werkklimaat, waar ze ook effectiever gaan werken.

‘Ze wilden onder meer meer sfeer op de werkvloer

en een groenere werkomgeving voor hun medewerkers.’

CONTACT

Werken in een groenere omgeving zorgt echt voor minder ziekteverzuim, positievere werknemers en een aantrekkelijkere werkplek. Hebben deze foto’s u enthousiast gemaakt en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: