PFSCM Woerden

PFSCM BINNENBEPLANTINGSPROJECT

Ontdek ons recente binnenbeplantingsproject in Woerden, waar we trots een symbiose van natuur en interieur presenteren. In samenwerking met PFSCM hebben we een harmonieuze en groene atmosfeer gecreëerd die zowel esthetisch als functioneel is.

GROENE WANDBAKKEN EN GEÏNTEGREERDE PLANTENBAKKEN

De wandbakken in dit project huisvesten sterke planten zoals Zamioculcas, Sansevieria, Philodendron Scandens, Peperomia Hope, en meer. Dit levende groen brengt niet alleen de natuur binnen, maar draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Ontdek de elegantie van geïntegreerde plantenbakken in het interieur. Aspidistra’s, Zamioculcas, Rhapis Excelsa, Kentia Palm en Asplenium Osaka vormen een opvallende combinatie die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

VASTE PLANTENBAKKEN IN DE KANTINE

In de kantine transformeren vaste plantenbakken met Epiphyllum Anguliger, Rhipsalis, Philodendron Scandens en meer de eetruimte tot een groene oase voor ontspanning. Zelfs in donkere ruimtes brengen Aspidistra’s leven en groen. Deze sterke planten gedijen in omgevingen met minder licht en voegen een vleugje natuur toe aan schaduwrijke hoeken.

Dit project belichaamt ons groenmeesterschap, van zorgvuldig gekozen planten tot het creëren van een gebalanceerde en inspirerende binnenomgeving. Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan esthetiek. Groen is voor ons een statement van ecologische verantwoordelijkheid en draagt bij aan een gezond leef- en werkklimaat.

Ontdek de groene transformatie van onze PFSCM projectpagina en laat je inspireren door de kracht van binnenbeplanting. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw binnenruimte kunnen verrijken met groen.

Contact

We komen graag ter plaatse om gezamenlijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en voorzien u graag vrijblijvend van een voorstel op maat.
LET GET SOCIAL
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Inspiratie, tips, winacties en projecten