loader image

PFSCM Woerden

Ontwerper: PFSCM

Datum project: Maart 2023

Locatie: Woerdan

Status: Afgerond

PFSCM BINNENBEPLANTINGSPROJECT

Ontdek ons recente binnenbeplantingsproject in Woerden, waar we trots een symbiose van natuur en interieur presenteren. In samenwerking met PFSCM hebben we een harmonieuze en groene atmosfeer gecreëerd die zowel esthetisch als functioneel is.

Groene Wandbakken en geïntegreerde Plantenbakken

De wandbakken in dit project huisvesten sterke planten zoals Zamioculcas, Sansevieria, Philodendron Scandens, Peperomia Hope, en meer. Dit levende groen brengt niet alleen de natuur binnen, maar draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Ontdek de elegantie van geïntegreerde plantenbakken in het interieur. Aspidistra’s, Zamioculcas, Rhapis Excelsa, Kentia Palm en Asplenium Osaka vormen een opvallende combinatie die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Vaste Plantenbakken in de Kantine

In de kantine transformeren vaste plantenbakken met Epiphyllum Anguliger, Rhipsalis, Philodendron Scandens en meer de eetruimte tot een groene oase voor ontspanning. Zelfs in donkere ruimtes brengen Aspidistra’s leven en groen. Deze sterke planten gedijen in omgevingen met minder licht en voegen een vleugje natuur toe aan schaduwrijke hoeken.

Dit project belichaamt ons groenmeesterschap, van zorgvuldig gekozen planten tot het creëren van een gebalanceerde en inspirerende binnenomgeving. Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan esthetiek. Groen is voor ons een statement van ecologische verantwoordelijkheid en draagt bij aan een gezond leef- en werkklimaat.

Ontdek de groene transformatie van onze PFSCM projectpagina en laat je inspireren door de kracht van binnenbeplanting. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw binnenruimte kunnen verrijken met groen.

CONTACT

Hebben deze foto’s u enthousiast gemaakt en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij voor uw tuin hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: