loader image

Secret Garden

Ontwerper: Secret Garden

Datum project: Januari

Locatie: Amsterdam

Status:

Groene Pracht in Restaurant Secret Garden

In het hart van het bruisende restaurant Secret Garden komt de levendige schoonheid van binnenbeplanting tot leven. Met grote groene en gouden potten wordt een adembenemende jungle sfeer gecreëerd die perfect aansluit bij het hippe interieur van dit geweldige eetparadijs.

De keuze voor opvallende plantensoorten zoals Epiphyllum Anguliger, Philodendron Fun Bun, Spathiphyllum Sensation, en Schefflera Amate voegt een uniek karakter toe aan de ruimte. Deze diverse mix van planten brengt niet alleen een esthetische pracht, maar draagt ook bij aan de algehele atmosfeer van Secret Garden.

Kunstige Binnenbeplanting: Natuurlijke Pracht en Kunstige Creaties

Bij Secret Garden gaat de binnenbeplanting verder dan alleen natuurlijke flora. Naast de authentieke plantenpracht, zijn ook kunstige elementen geïntegreerd in de vorm van hangplanten zoals Philodendron Scandens en kunst hangplanten. Deze doordachte combinatie van echte en kunstmatige groenaccenten zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing, zonder concessies te doen aan de visuele pracht.

De Croton Variegatum Petra, met zijn levendige kleuren, voegt een vleugje exotisme toe aan de ruimte, waardoor Secret Garden een unieke en onvergetelijke ervaring biedt aan haar gasten. De zorgvuldig geselecteerde planten dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de algehele ambiance en het welzijn van de gasten.

n het hart van Secret Garden wordt de gast omarmd door een overvloed aan groen. Grote groene en gouden potten dienen als majestueuze troon voor een scala aan prachtige plantensoorten, waaronder de opvallende Epiphyllum Anguliger en de weelderige Philodendron Fun Bun. Deze zorgvuldig gekozen planten passen naadloos bij het moderne interieur van het restaurant en dragen bij aan de gewilde jungle sfeer.

De Spathiphyllum Sensation voegt een vleugje elegantie toe aan de omgeving, terwijl de robuuste Schefflera Amate een gevoel van statigheid en grandeur creëert. Samen vormen ze een harmonieuze compositie die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een verkwikkende atmosfeer creëert voor de gasten van Secret Garden.

Een opvallend aspect van de binnenbeplanting in Secret Garden is de integratie van kunstige elementen. Naast de natuurlijke pracht van levende planten, spelen kunstige hangplanten zoals de Philodendron Scandens een prominente rol. Deze zorgvuldig vervaardigde kunstwerken voegen een vleugje speelsheid en moderniteit toe aan de ruimte, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

De Croton Variegatum Petra, met zijn opvallende bladkleuren, dient als een visueel hoogtepunt in het geheel. De levendige tinten voegen een exotisch element toe aan het interieur, waardoor gasten zich omringd voelen door een unieke en betoverende omgeving.

Bij Secret Garden gaat de binnenbeplanting verder dan een louter decoratieve functie. Het draagt bij aan de totale ervaring van de gasten en creëert een warme, uitnodigende atmosfeer. Of het nu gaat om de natuurlijke pracht van Epiphyllum Anguliger of de kunstzinnige charme van hangplanten, de binnenbeplanting van Secret Garden is een perfecte weerspiegeling van het innovatieve en stijlvolle karakter van dit hippe restaurant. Maak je op voor een onvergetelijke culinaire reis te midden van een betoverende groene oase bij Secret Garden.

CONTACT

Hebben deze foto’s u enthousiast gemaakt en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij voor uw tuin hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: