Welkom bij Binnenbeplanting.com, dé specialist in kunstplanten, kunstbloemen en kunstplantenwanden. Onze artificial plants zijn perfect voor elke ruimte, vooral daar waar daglicht ontbreekt. Dankzij hun onderhoudsvrije karakter blijven ze het hele jaar door prachtig groen.

Onze collectie omvat een breed scala aan kunstplanten, van klein tot groot, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle kunstplant voor thuis of een indrukwekkende kunstplantenwand voor je kantoor, wij hebben het allemaal.

VOORDELEN VAN KUNSTPLANTEN

Een van de grootste voordelen van kunstplanten is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over water geven, snoeien of bemesten. Hierdoor blijven onze artificial plants altijd in topconditie, ongeacht de omstandigheden.

✔️ Onderhoudsvrij

✔️ Blijven in topconditie

Ja ik wil een adviesgesprek





    UV-bestendige en brandwerende Kunstplanten

    Voor buitenruimtes of plekken met veel zonlicht bieden wij UV-bestendige kunstplanten. Deze planten zijn speciaal behandeld om verkleuring en beschadiging door de zon te voorkomen. Zo geniet je jarenlang van een frisse en levendige uitstraling.

    Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij ook brandwerende kunstplanten met certificaat. Deze planten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn ideaal voor openbare ruimtes, kantoren en andere locaties waar brandveiligheid een prioriteit is.

    Kunstbloemen en Kunstplantenwanden

    Naast kunstplanten bieden wij een uitgebreide collectie kunstbloemen en kunstplantenwanden. Onze kunstbloemen zijn perfect voor het toevoegen van kleur en sfeer aan elke ruimte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking. Kunstplantenwanden creëren een indrukwekkende groene muur die elke ruimte een luxe en natuurlijke uitstraling geeft.

    IJsselstein_1000px_2

    Waarom kiezen voor Binnenbeplanting.com?

    Bij Binnenbeplanting.com leveren wij alleen de mooiste artificial plants van hoge kwaliteit. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste standaarden te voldoen. Wij geloven dat kunstplanten een duurzame en stijlvolle oplossing zijn voor elk interieur. Bezoek onze webshop en ontdek hoe onze kunstplanten jouw ruimte kunnen transformeren.

    Kies voor gemak, schoonheid en duurzaamheid met de kunstplanten van Binnenbeplanting.com. Geen gedoe, altijd groen en altijd mooi.

    Ontdekken wat kunstbeplanting voor uw kantoor kan betekenen?

    Vraag direct een gesprek aan met een van onze adviseurs.

    Recente mos projecten

    Noordwijk
    Amsterdam
    Wij werken met
    LET GET SOCIAL
    VOLG ONS OP INSTAGRAM

    Inspiratie, tips, winacties en projecten