Interieurbeplanting Amsterdam

Uw interieurbeplanting in Amsterdam, Zuid-As laat u doen door Jasper de Jong Interieurbeplanting. We bieden diverse mogelijkheden aan om uw zakelijke omgeving gezonder en aantrekkelijker te maken. Zo creëert u een prettige werkomgeving met een gezond leefklimaat. En zeg nou zelf, wie wordt er nu niet gelukkig van tevreden werknemers? Het verhoogt de productiviteit en de creativiteit en bevordert de gezondheid. Zo heeft u dus naast goed presterende werknemers, ook nog eens gezonde werknemers.

De zakelijke markt

Jasper de Jong Interieurbeplanting is er voor de interieurbeplanting in Amsterdam voor de zakelijke markt. Dat uw werkruimte(s) een gezond leefklimaat hebben en er aantrekkelijk uitzien is belangrijk. Niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor uw bezoekers. Onze hoveniers en interieurverzorgers zijn gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. U kunt dus vertrouwen op passend advies en een eindresultaat dat perfect aansluit op uw wensen.

Interieurbeplanting Amsterdam

Interieurbeplanting Amsterdam

Een breed aanbod

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting bieden we diverse mogelijkheden aan op het gebied van interieurbeplanting. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Planten en plantenbakken;
  • Groene wanden;
  • Moswanden;

Uiteraard zijn combinaties ook mogelijk en als u nog niet precies weet wat u wilt, dan denken wij graag met u mee en voorzien wij u van een passend advies.

Onderhoud

Naast dat wij uw interieurbeplanting ontwerpen, leveren en plaatsen, bieden wij ook het onderhoud voor uw interieurbeplanting aan. Zo blijft alles mooi groen en heeft u er geen omkijken naar. We bieden drie verschillende onderhoudscontracten aan, waarvan u degene kunt kiezen die het beste bij u past. U kunt kiezen uit:

  • Totaalonderhoud;
  • Kwartaalonderhoud;
  • Halfjaarlijks onderhoud.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: