Interieurbeplanting Gouda

Jasper de Jong Interieurbeplanting doet uw interieurbeplanting in Gouda en Hilversum. Jasper richtte zijn hoveniersbedrijf op zijn 18e op en heeft dus al heel wat jaren aan ervaring en deskundigheid opgebouwd. Vanwege een toename in de vraag naar een combinatie van binnen- en buitenbeplanting zijn we in 2020 gestart met Jasper de Jong Interieurbeplanting B.V. Wij zijn de specialist als het gaat om interieurbeplanting en groene wanden. Bent u opzoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat uw interieurbeplanting kan doen in Gouda of Hilversum? Bezoek dan gauw onze website en neem contact met ons op.

Uw wens staat centraal

Bij Jasper de Jong Interieurbeplanting staat de wens van de klant altijd centraal. Het beste resultaat behalen we wanneer uw wij uw wensen naadloos laten aansluiten bij onze vakkundigheid. Onze ervaring biedt u de garantie dat wij wel raad weten met uw wensen. Daarbij zeggen we niet dat er geen nieuwe dingen kunnen ontstaan. Wel weten we om te gaan met nieuwe ideeën en mogelijkheden op een manier die u tevreden maakt en ons weer doet groeien.

Interieurbeplanting Gouda

Interieurbeplanting Gouda

Diverse mogelijkheden

Voor uw zakelijke omgeving zijn er diverse mogelijkheden wat betreft interieurbeplanting. U kunt ons vragen voor:

  • Planten en plantenbakken;
  • Groene wanden;
  • Moswanden;
  • Roomdividers.

We doen daarbij niet slechts het ontwerp en de plaatsing van uw interieurbeplanting, maar wij bieden ook het onderhoud ervan aan.

Onderhoud voor een lange levensduur

Een goed onderhoud van uw interieurbeplanting houdt de planten mooi groen, wat maakt dat ze een lust voor het oog blijven en bovendien zorgt het voor een lange levensduur. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende

  • onderhoudscontracten:
  • Totaalonderhoud;
  • Kwartaalonderhoud;
  • Halfjaarlijks onderhoud.

Op onze website vindt u meer informatie over de onderhoudscontracten en de interieurbeplanting die wij aanbieden.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

    Vul onderstaand formulier volledig in: