Interieurbeplanting Utrecht

Interieurbeplanting Utrecht, Nieuwegein

Jasper de Jong Interieurbeplanting zorg voor de perfecte interieurbeplanting in uw werkomgeving in Utrecht of Nieuwegein. Interieurbeplanting is niet alleen een lust voor het oog, maar zorgt ook voor een gezond leefklimaat in uw werkomgeving. Dit heeft op zijn beurt weer een positief effect op het welzijn, de productiviteit en de creativiteit van uw medewerkers. Wij leveren hoge kwaliteit interieurbeplanting in Utrecht en Nieuwegein op basis van onze jarenlange ervaring, actuele vakkennis en vakkundigheid.

De sfeer in uw werkomgeving

Interieurbeplanting zorgt voor een prettige sfeer in uw werkomgeving. Dat klinkt misschien als een overbodige luxe, maar dat is het zeer zeker niet. Een prettige sfeer draagt namelijk bij aan een positieve werkhouding bij uw medewerkers en maakt dat uw gasten zich in een mum van tijd om hun gemak voelen in uw werkomgeving. Jasper de Jong Interieurbeplanting creëert een groenbeleving die aansluit bij uw wensen.

Interieurbeplanting Utrecht,

Interieurbeplanting Utrecht,

Uw wens centraal

Uw wens staat bij ons centraal. We adviseren u op basis van onze ervaring en deskundigheid en trachten dit altijd samen te brengen met uw wensen. Uw kunt voor uw interieurbeplanting bij ons kiezen uit:

 • Planten en plantenbakken;
 • Groene wanden;
 • Moswanden;
 • Roomdividers.Ook zijn we er voor het onderhoud van al het groen dat al aanwezig is in uw werkomgeving. Op onze website vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Ons team

Het team van Jasper de Jong Interieurbeplanting bestaat uit hoveniers en interieurverzorgers die u met veel plezier verder helpen. Ze zijn ervaren en deskundig en kunnen u dan ook van al het nodige advies voorzien. Daarbij zijn we in het bezit van:

 • Het VCA;
 • ISO-certificaat;
 • Groenkeur;
 • Lidmaatschap van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).
  Op deze manier zorgen we ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat we veilig te werk gaan.

Dit zijn wij

Tristan - Hovenier
Wim - Aanleg hovenier
Nick - Hovenier
Koos - Hovenier
Jacco - Hovenier
Dennis -
Niels -
Jasper -
Patrick -
Michiel - Hovenier
Saskia -
Karin -
Hovenier -
Ivo -

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

Contactgegevens

Jasper de Jong Interieurbeplanting
Waardsedijk Oost 8
3417 XJ Montfoort

 

0348 460 730

  Vul onderstaand formulier volledig in: