loader image

PLANTENMUUR OP KANTOOR

Medewerkers genieten van trendy planten op de muur

Een plantenmuur op kantoor is de trend van nu. Groene planten aan de muur zorgen voor rust. De duurzame uitstraling is goed voor uw bedrijf. En een muur met planten is een goede oplossing als u weinig ruimte hebt. Want planten op kantoor geeft meer voordelen.

Zo zorgen planten voor een schonere lucht, geeft het een betere akoestiek en ze verhogen de productiviteit. Het is dan ook geen gek idee om elke kale muur te vergroenen met planten. Ontdekken wat een muur met planten voor u kan doen? We vertellen u er graag meer over.

Vraag advies aan

Ja, ik wil een adviesgesprek

  Voordelen van planten op de muur

  Veel bedrijven gebruiken planten misschien als een soort van gewoonte. Omdat we het van huis uit gewend zijn en het er gezellig uitziet. Onbewust doen we dat dan toch goed want groene planten hebben veel voordelen. Denk aan:

  • Sfeerverhogend en stressverlagend
  • Duurzame uitstraling
  • Betere luchtkwaliteit
  • Hogere concentratie en productiviteit
  • Geen verlies van ruimte

  Muur bedekken met planten

  Met planten op de muur geniet u van meer groen op kantoor terwijl u daarbij geen ruimte verliest. Planten aan de muur zijn daarvoor een ideale oplossing. Bovendien geeft u daarmee sfeer aan de ruimte. Verbetert u de akoestiek en verhoogt de luchtvochtigheid.

  Wat voor soort planten passen het beste aan uw muur? Naast uw interieur, is dat mede afhankelijk van de lichtval en de luchtvochtigheid in uw kantoor. Vraag een gratis gesprek aan en bespreek uw wensen met de interieuradviseur.

  Vraag advies aan

  Door een gesprek bij u op kantoor, geven wij u ook direct lichtadvies. Bij te weinig licht, plaatsen wij op de wand een lichtrail met duurzame LED-verlichting. Zodat iedereen van de planten geniet. Ook de planten.

  Plantenmuur, verticale tuin of plantenwand?

  Vind u het lastig om een keuze te maken? Geen zorgen, wij helpen u erbij. Wat het beste past bij uw kantoor is afhankelijk van lichtinval, ruimte en luchtvochtigheid. Een plantenmuur is voor elke omgeving mogelijk.

  Past een muur met planten op uw kantoor?

  Past een plantenmuur wel bij uw bedrijf? En past het in de ruimte? Planten maken eigenlijk elke muur mooi. En daarmee altijd toepasbaar. Een muur beplanten geeft u alle voordelen van planten zonder het verlies van werkoppervlakte. Beter voor de gezondheid van uw medewerkers en uw bedrijf heeft direct een groene uitstraling. Wilt u weten hoe planten bij u aan de muur staan? Vraag een gesprek aan. Deze is gratis en het verplicht u tot niets.

  Ja, ik wil wel een gesprek

  🌿 Voor elk interieur een groene oplossing

  🌿 Meer dan 10 jaar ervaring

  🌿 Gratis advies voor uw bedrijfsinterieur

  RECENTE MOS PROJECTEN

  Wij werken met

  Megaduct Interduct
  MBO Collega Hilversum
  Bouw Academie Groene Hart
  Dolmans

  Dit zijn wij

  Tristan - Hovenier
  Wim - Aanleg hovenier
  Nick - Hovenier
  Koos - Hovenier
  Jacco - Hovenier
  Dennis -
  Niels -
  Jasper -
  Patrick -
  Michiel - Hovenier
  Saskia -
  Karin -
  Hovenier -
  Ivo -

  Vrijblijvend advies?

  Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze interieurbeplanting? Graag denken wij mee met uw project! Advies is altijd gratis. Maak via onze contact formulier vrijblijvend een afspraak. Onze groenadviseurs kunt u ook telefonisch bereiken via Onderstaand nummer

  Contactgegevens

  Jasper de Jong Interieurbeplanting
  Waardsedijk Oost 8
  3417 XJ Montfoort

   

  0348 460 730

   Vul onderstaand formulier volledig in: